Fire Box Kft.

Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem

Firebox / Egyéb / Cégünkről
Cégünkről

firebox_logo

Munkánk alapelvének tekintjük, hogy az általunk Magyarország egész területén nyújtott munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi szolgáltatás eredményeképp a munkahelyeken az ember, a munkaeszközök és a munkakörnyezet kapcsolata a munkavégzés során harmonizáló egységet alkosson és megteremtődjön a biztonságos munkavégzés valamennyi feltétele.

Munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területeit átfogó tevékenységünket a kisvállalkozásoktól és középvállalkozásoktól kezdődően az irodaházakon keresztül a termelő gyárakig bezárólag minden vállalkozási forma és szakág részére biztosítjuk. Szolgáltatásunk komplex jellegű, így a megbízóinknak csak információs és döntési jelleggel kell a témával foglalkoznia.

A Fire Box Kft teljes körűen látja el a vele jogviszonyban lévő vállalkozások tűzvédelmi, munkavédelmi és környezetvédelmi feladatait. Az elmúlt időszakban lezajlott jogszabályváltozások, valamint az egyes részterületek dinamikus fejlődése  (pl. optikai sugárzás) minőségpolitikánk szerint megkívánják a kellő hozzáértéssel rendelkező, az egyes részterületeket magas színvonalon ismerő munkatársak alkalmazását.

Tapasztalataink szerint a cégeknek gondot jelent a tűzvédelemhez, munkavédelemhez és környezetvédelemhez kapcsolódó szakirányú szolgáltatások igénybevétele, a megfelelő szakszolgáltató kiválasztása, illetve a közben felmerülő speciális egyedi igények megoldása.

Az elmúlt 10 év alatt számtalanszor találkoztunk ilyen helyzettel. Éppen emiatt már külön szakreferensekkel rendelkezünk, akik jelentős szakmai tapasztalattal a hátuk mögött képesek gyorsan és precízen megoldani a megbízások során felmerülő tevékenység-specifikus problémákat, mint például mint a kockázatelemzés, tűzvédelmi szabályzat készítése, munkavédelmi oktatás, munkavédelmi szabályzatok készítése, készülékek felülvizsgálatának intézése, Tűzvédelmi Szabályzat készítése a 30/1996. BM rendelet alapján.

ISO 9001 minőségirányítási tanúsítvány

A Fire Box Kft. vezetői elkötelezettek a minőségirányítási elvek hatékony, gyakorlati megvalósítása mellett, alapvetően fontos és meghatározó elemnek tekintik a cég szolgáltatásainak összes szakaszában és az alkalmazott tevékenységeinek a végrehajtásakorkor. A cég alkalmazottai minden elvárhatót megtesznek annak érdekében, hogy a Fire Box Kft. folyamatosan megfeleljen partnerei kívánalmainak, munkatársak igényeinek, valamint a társadalom elvárásainak. A vezetők gondoskodnak arról, hogy a minőségi célokat mérhető módon megfogalmazzák, azokhoz a szükséges erőforrásokat biztosítsák, illetve a célok megvalósulását rendszeresen ellenőrizzék. Törekednek a Fire Box Kft. folyamatos tökéletesítésére, az előforduló hibák megszüntetésére.

A Fire Box Kft. 2003 év óta rendelkezik ISO9001-es minőségirányítási rendszer tanúsítvánnyal, amely elengedhetetlen feltétele ma már egy minőségi szolgáltatás biztosításához a munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi szakterületen. Ezt több száz elégedet partterünk egyöntetű véleménye is tanúsítja.

A tanúsítványunkat külső független fél a ÉMI-TÜV SÜD Kft akkreditált szervezete adta ki.

Mit jelent cégünk számunkra az ISO 9001:2008 Minőségirányítási rendszer bevezetése és folyamatosan fejlesztett működtetése?

Az minőségirányítási rendszer irányelveket ad a minőséggel kapcsolatos folyamataink optimálisan tervezhető és hatékonyan kivitelezhető működtetéséhez, amelyben az ügyfelek és azok igényeinek a kielégítése áll a középpontban. Másrészt a dinamikus minőségirányítási rendszer fő feladata a vállalkozás minőségi működésének a folyamatos fejlesztése, amely figyelembe veszi a Fire Box Kft. speciális jellemzőit, a saját és külső felek követelményeit, a törvényi szabályozások változásait és a cég  fejlődési lehetőségeit is. Cégünk minden munkatársától megköveteli, hogy a  minőségirányítási rendszerben lefektetett minőségpolitikánkat megértse, a célok végrehajtásában közreműködjön.

Munkánk során nem csak a minőségre törekszünk, hanem a biztonságra is. Ezért rendelkezünk speciális szakmai követelményekre kifejlesztett tűzvédelmi, munkavédelmi és környezetvédelmi vállalkozások szakmai felelősségbiztosításával.
Bízunk a mielőbbi személyes találkozásban!

R_IMG_1559 Mérai Endre
Gyuricza Ildikó
ügyvezető
Mérai Endre
ügyvezető
Országos lefedettség


Fire Box Kft.
2600 Vác, Avar utca 5.
+36 27/501-175
firebox@firebox.hu
©2016

Bisnode tanusitvany