Fire Box Kft.

Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem

Firebox / Hírek / Munkavédelem Budapest
Munkavédelem Budapest

 

Budapest Magyarország fővárosa, és egyben legnagyobb városa is. A főváros Magyarország politikai, kulturális, kereskedelmi, ipari és közlekedési központja.

Eme nyüzsgő nagyváros teljes területén is elérhetőek a Fire Box Kft. munkavédelmi szolgáltatásai. Budapesten székelő kollégáink várják az új ügyfelek munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi felkeresését. A Fire Box Kft. központi telephelye Vácott található, néhány km-re Budapestről.  Szolgáltatásainkat Magyarország egész területén nyújtjuk.

Célunknak tekintjük, hogy vállalkozásunk komplex munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatásokkal segítse az  Ön cége biztonságtechnikai szempontú felhőtlen működését.

Cégünk politikájába tartozik az ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása, melyre nézve garanciát jelent az ISO 9001 minőségi tanúsítvány, valamint a több éves szakmai tapasztalat. Az ISO 9001 Minőségirányítási rendszer irányelveket ad a cégünk működéséhez, melyben az ügyfelek és az igényeik kielégítése áll a középpontban.

 Budapest

Néhány gondolat a munkavédelemről:

A vállalkozás működéséhez a következő alapvető munkavédelmi dokumentumokra van szüksége:

 • Munkavédelmi oktatási napló,
 • Munkavédelmi oktatási tematika,
 • Kockázatértékelés,
 • Egyéni védőeszközök juttatásának dokumentuma,
 • Egyéni védőeszközök kiadását és átvételét igazoló dokumentum,
 • Biztonsági adatlapok,
 • Orvosi alkalmassági vizsgálatok dokumentuma,
 • Villamos biztonsági és érintésvédelmi felülvizsgálatokat igazoló dokumentumok,
 • Gépek üzembe helyezését igazoló dokumentumok.

Miért érdemes igénybe venni munkavédelmi szolgáltatásainkat?

A sokéves munkavédelmi tapasztalataink azt mutatják, hogy a vállalkozások nagy részénél nem, vagy csak részben találhatóak meg a fent felsorolt dokumentumok. Eme vállalkozások vezetői nagy kockázatot vállalnak magukra a munkavédelmi dokumentáció hiányával, nem gondolva abba bele, mekkora bírság érheti a céget egy munkavédelmi ellenőrzés során, vagy egy munkabaleset következtében.

Ha nem szeretné a cégét ilyen kellemetlen, költséges helyzetbe hozni, időben gondoskodjon a munkavédelmi előírások betartásáról és a megfelelő munkavédelmi dokumentációk meglétéről.

Tartozzon Ön is a felelősségteljes Cégvezetők csapatába. Válassza munkavédelmi szolgáltatójának a Fire Box Kft.-t!

Mely területeken veheti igénybe szolgáltatásainkat?

A  Fire Box Kft  újabb szolgáltatások kerültek bevezetésre!

Cégünk szolgáltatásink körét folyamatosan bővíti, így már nem csak a megszokott munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatásainkat nyújtjuk Magyarország és Budapest egész területén. Az ügyfeleink igényeihez igazodva bővítjük a szolgáltatásaink körét, törekedve a magas színvonalú teljesítés fenntartására.

Szolgáltatásaink összes körét angol szaknyelven is biztosítjuk.

Munkavédelmi szolgáltatások:

 • Munkavédelmi szabályzatkészítés: A szabályzatban rögzítésre kerülnek a cége munkavédelmi szaktevékenységének feladatai, és meghatározzuk, kerül vállalkozásának egységes és átfogó munkavédelmi megelőzési stratégiáját. Valamint tartalmazza mellékletek formájában: egyéni védőeszköz biztosításának rendje, munkabaleseti nyilvántartás, orvosi alkalmassági vizsgálat nyilvántartás, nem veszélyes gépek ellenőrzési rendje, stb.

Munkavédelmi törvényben  előírt oktatások teljes körű megszervezését, lebonyolítását dokumentálását vállaljuk. Magyarország valamint Budapest egész területén.

Egyéni és kollektív  védőeszköz beszerzése és juttatási rendjének kidolgozása magyarországi hatályos törvények alapján. Valamint biztosítani tudjuk munkavédelmi eszközök beszerzése.

   

 • Emelőgép ügyintézés: Szerkezeti, fő és időszakos. Az emelőgépek szerkezeti vizsgálat és emelőgép fővizsgálat, hiányzó emelőgépes dokumentációk pótlása, egyedi gépvizsgálatok, terhelési vizsgálatok 40 tonnáig. 
 • Építőipari biztonsági és egészségvédelmi koordinátori tevékenység ellátása; A 4/2002. (II.20.) SzCsM-EüM együttes rendelet előírása szerint egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés érdekében, munkavédelmi képesítésű szakembert kell alkalmazni mind a tervezés, mind a kivitelezés fázisába, akit munkavédelmi koordinátornak nevezünk.

MSZ EN 15635 Szabvány alapján, évente kötelező! Felülvizsgálathoz szakértő bevonásával szükséges végeztetni.

 • Gépek üzembe helyezése: ide tartozik a veszélyes és nem veszélyes gépek üzembe helyezése, felülvizsgálata. Szakembereik elvégzik a komplex ügyintézés, munkavédelmi üzembe helyezés. A gépek időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálat.

A hatályos munkavédelmi törvény alapján a munkáltatónak kötelező a kockázatfelmérés és kockázatelemzést elvégeztetni. A kockázatértékelés elvégzése munkabiztonsági és munkaegészségügyi szaktevékenységnek minősül.

 Célja a kontroll. Inkább kollégánk tárja fel a munkavédelemmel kapcsolatos problémás pontokat, hiányosságokat mint a munkavédelmi ellenőrök.

Munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyam, lebonyolítását vállalja akár az Ön cége telephelyén.  Magyarország és Budapest egész területén . A képzés helyét és idejét az Ön igényeihez alakítjuk!

Tűzvédelmi szolgáltatásaink:

Tűzvédelmi szakvizsga teljes körű szervezését és lebonyolítását vállaljuk . Várjuk a jelentkezőket az összes foglalkozási ágból.

 • Tűzveszélyességi osztályba sorolás elkészítése;
 • Tűzriadó terv elkészítése;
 • Tűzcsapok felülvizsgálata
 • Tüzivíz hálózat és tüzivíz medence ellenőrzése
 • Tűzgátló ajtók fülvizsgálata

A 28/2011.(IX.6.) BM rendelet (Országos Tűzvédelmi Szabályzat) 585. § rendelkezik a tűz-, és füstgátló nyílászárók időszakos ellenőrzésének gyakoriságáról.

Tűzvédelmi szabályzat készítés:

Kollégáink a tűzvédelmi szabályzatba lefektetik a tűzvédelemmel kapcsolatos összes feladatkört valamint  kötelezettségeket.

– a szervezeti egységek vezetőinek és a munkavállalóknak a tűzjelzéssel, tűzoltással, műszaki mentéssel kapcsolatos feladatainak meghatározása,

– létesítmények, építmények, tűzszakaszok, illetve helyiségek, szabadterek, veszélyességi övezetek tűzveszélyességi osztályba sorolásának elkészítése,

– a szükséges mobil és beépített tűzvédelmi, tűzmegelőzési eszközök, felszerelések meghatározása, stb.

 • Tűzoltó készülékek felülvizsgálata és beszerzése
 • Tűzoltó készülék nyilvántartás elkészítése 
 • Tűzoltó készülékek időszakos felülvizsgálata, karbantartása és nyilvántartása;
 • Tűzoltó készülékek és tűzvédelmi eszközök forgalmazása
 • Tűzjelző rendszerek ellenőrzése
 • Tűzvédelmi terv dokumentáció készítése
 • Kiürítés számítás, tűzterhelés számítás
 • Táblák, piktogramok, egyéb tűzvédelmi eszközök  beszerzése
 • Tűzvédelmi oktatás: A tűzvédelemben és munkavédelemben előírt oktatások teljes körű megszervezését, lebonyolítását vállaljuk.

Környezetvédelmi szolgáltatásaink

 HACCP rendszer szolgáltatások

 

 • HACCP rendszer kiépítés

Egysége jelenleg nem rendelkezik HACCP dokumentációval? Akkor Önnek HACCP rendszer kiépítésre van szüksége!

 • HACCP rendszer felülvizsgálat

Egységének van HACCP dokumentációja, de több évvel ezelőtt készült. Akkor ezt egy felülvizsgálattal tudjuk Önnek aktualizálni!

A fentiekben felsorolt szolgáltatások mindegyike elérhető Budapest bármely pontján. Budapest területén kiszállási díjat nem számítunk fel.

 

 

 

Országos lefedettség


Fire Box Kft.
2600 Vác, Avar utca 5.
+36 27/501-175
firebox@firebox.hu
©2016

Bisnode tanusitvany