Fire Box Kft.

Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem

Firebox / Hírek / Munkavédelem Sopron
Munkavédelem Sopron

 A hűség és a szabadság városában, Sopronban is elérhetőek a Fire Box Kft munkavédelmi szolgáltatásai. Sopron mintegy hatvanezer lakosú megyei jogú város Győr-Moson-Sopron megyében. Vállalkozásunk a  Sopron–Fertődi kistérség egész területén rendelkezik lefedettséggel:

Agyagosszergény, Ágfalva, Csáfordjánosfa, Csapod, Csér, Ebergőc, Egyházasfalu, Fertőboz, Fertőd, Fertőendréd, Fertőhomok, Fertőrákos, Fertőszentmiklós, Fertőszéplak, Gyalóka, Harka, Hegykő, Hidegség, Iván, Kópháza, Lövő, Nagycenk, Nagylózs, Nemeskér, Pereszteg, Petőháza, Pinnye, Pusztacsalád, Répceszemere, Répcevis, Röjtökmuzsaj, Sarród, Sopron, Sopronhorpács, Sopronkövesd, Szakony, Újkér, Und, Völcsej, Zsira.

sopron

A fönt felsorolt települések mindegyikéből várjuk a munkavédelmi megkereséseket. Valamint tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatásokat is nyújtunk Győr-Moson-Sopron megyében. Vállaljuk rendszeres, időszakos és eseti munkavédelemmel kapcsolatos feladatok ellátását.

Munkavédelmi tevékenységek, melyek elvégzése felmerülhet az Ön cégénél is:

–          munkavédelmi szabályzat elkészítése,

–          munkavédelmi oktatások lebonyolítása,

–          munkavédelmi ellenőrzések elvégzése,

–          munkavédelmi kockázatértékelés és becslés elkészítése,

–          munkabalesetek kivizsgálása, dokumentálása, jelentése,

–          gépek üzembehelyezése,

–          emelőgépvizsgálat, ügyintézés,

–          elektromos mérések elkészítése,

–          munkavédelmi koordináció lebonyolítása,

–          raktári tároló állványok időszakos felülvizsgálata.

Ne pazarolja idejét! Ön összpontosítson a vállalata tevékenységi köréhez tartozó feladataira, ellátására, a munkavédelmi törvények értelmezését, nyomon követését és a  feladatok ellátását bízza a Fire Box Kft. szakembereire!

A bővebb információszerzés érdekében nézzen körül a weboldalunkon, illetve keressen fel minket az elérhetőségeink egyikén.

 

Országos lefedettség


Fire Box Kft.
2600 Vác, Avar utca 5.
+36 27/501-175
firebox@firebox.hu
©2016

Bisnode tanusitvany