Fire Box Kft.

Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem

Firebox / Egyéb / Emelőgép vizsgálat, ügyintézés
Emelőgép vizsgálat, ügyintézés
 
Emelőgép vizsgálat, ügyintézés
 
Emelőgépekre vonatkozóan az alábbi szolgáltatások elvégzését vállaljuk:
  • Ügyintézés
  • Munkavédelmi üzembe helyezés
  • Emelőgép időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálat
  • Emelőgép szerkezeti és fővizsgálat
  • Hiányzó emelőgépes dokumentációk pótlásának segítése
  • Egyedi gépvizsgálatok típusai
  • Terhelési vizsgálatok 40 tonnáig

Szolgáltatásaink közé tartozik még a daruk dokumentációinak pótlása, komplett emelőgép ügyintézői feladatainak ellátása, üzembe helyezési és minősítési eljárás lefolytatása, melyek segítségével teljesen mentesítjük partnereinket az emelőgépek üzemeltetésével kapcsolatos tennivalók alól.

Vizsgálatok elvégzésére rendelkezünk egy mobil húzópaddal, így képesek vagyunk helyszíni teherpróbát végezni 32 tonna teherbírásig (+ túlterhelés) és 4 méter hosszúságig (acélsodrony köteleken, műanyag köteleken és teheremelő hevedereken és ilyen elemekből készült függesztékeken, láncokon, kézi láncos emelőkön, karos láncos emelőkön, dekliken, szemes csavarokon).

A terhelést folyamatosan egy 32 tonnás nagy pontosságú darumérleggel mérjük.

Teherfelvevő eszközök vizsgálata:

A vizsgálat helyszínén a próbasúlyokkal lehetőség van – az érvényes vizsgálati előírásoknak megfelelően – nem csak statikus terhelési próbák elvégzésére, hanem dinamikus és működési próbákra is. Például: láncos emelők, fogasléces emelők, vagy lemezmegfogók esetében ez elengedhetetlen. Egy egyszerű statikus 25%-os túlterhelés nem ad kellő felvilágosítást az emelőeszközök állapotáról! Ehhez a berendezést szét kell szerelni, ki kell tisztítani, kenni kell és ha a szemrevételezéses vizsgálat szerint megfelelő, akkor 3 teljes emelési és fékvizsgálat utáni, újbóli szemrevételezéses vizsgálat alapján állítható ki a megfelelő vizsgálati jegyzőkönyv.

Országos lefedettség


Fire Box Kft.
2600 Vác, Avar utca 5.
+36 27/501-175
firebox@firebox.hu
©2016

Bisnode tanusitvany