Fire Box Kft.

Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem

Firebox / Egyéb / Környezetvédelmi bejelentések
Környezetvédelmi bejelentések

Környezetvédelmi bejelentések

A környezethasználókra különböző bevallási, beszámolási kötelezettségeket írnak elő a környezetvédelmi jogszabályok. A bevallások igen szerteágazóak és nagy részük környezetvédelmi elemenként (víz, levegő, talaj) állapít meg bejelentési kötelezettséget, amelyet az üzemeltetőnek a jogszabályban előírt benyújtási határidőig teljesítenie kell, különben jelentős összegű környezetvédelmi bírságokra, és egyéb hatósági szankciókra is számíthat.

A környezetvédelmi adatszolgáltatásoknál megkülönböztetünk alap környezetvédelmi bejelentési, környezetvédelmi változás bejelentési, illetve környezetvédelmi bevallási kötelezettségeket. A bejelentések során úgynevezett ritkán változó adatokat kell megadni a hatóságnak, a környezetvédelmi bevallási kötelezettség pedig időintervallumra vonatkozik. Az intervallum széles spektrumú: gyakoriak az éves, negyedéves környezetvédelmi bevallások, de például fémkereskedelem esetében napi szintű környezetvédelmi bevallási gyakoriság is létezik.

environmental-protection-326923_640

A Fire Box Kft. azt vallja, hogy a környezetvédelmi adatszolgáltatások elkészítése speciális ismeretekkel rendelkező környezetvédelmi szakügyintéző, illetve szakértő feladata. Ne bízza a szerencsére, kérje cége ingyenes állapotfelmérését a bevallási kötelezettségek meghatározására a környezetvédelem területén is!

 

 

Országos lefedettség


Fire Box Kft.
2600 Vác, Avar utca 5.
+36 27/501-175
firebox@firebox.hu
©2016

Bisnode tanusitvany