Fire Box Kft.

Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem

Firebox / Egyéb / Munkavédelmi oktatások
Munkavédelmi oktatások

 Munkavédelmi oktatások

Munkavédelmi oktatásban kell részesülni:

A hatályos előírások alapján minden munkavállalót tűzvédelmi és munkavédelmi oktatásban kell részesíteni.

Munkavédelmi oktatásban kell részesíteni a munkavállalót:

 • munkába álláskor,
 •  munkahely vagy munkakör megváltozásakor, valamint az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek változásakor,
 • munkaeszköz átalakításakor vagy új munkaeszköz üzembe helyezésekor,
 • új technológia bevezetésekor.

A hatályos előírások alapján a munkavédelmi oktatási ismeretek megszerzéséig a munkavállaló nem foglalkoztatható!

Szolgáltatásunk:

 • A Fire Box Kft. elkészíti a megfelelő munkavédelmi oktatási anyagot és tűzvédelmi oktatási anyagot és oktatási tematikát, amelyet a hagyományos nyomtatott formátum mellett igény esetén Microsoft Power Point formátumban is átadunk. Ennek köszönhetően a munkavédelmi és tűzvédelmi előadás élvezhetőbbé, és érthetőbbé válik, hiszen lehetőség adódik a szöveges magyarázat mellé ábrák, diagramok bemutatására is, így az oktatott anyag emlékezetesebbé válik az oktatáson részt vevők számára.
 • Mindezek mellett a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelően az oktatást dokumentáljuk.
 • A munkavédelem és környezetvédelem teljes területét átfogó oktatott anyagból tesztlap összeállítását és értékelését is vállaljuk, így a munkáltató meggyőződhet arról, hogy az előadás anyagát a munkavállalók milyen mélységben sajátították el.
 • Az új felvételis munkavállalók részére munkavédelmi nyilatkozatot készítünk, így a munkáltató az oktatásra vonatkozó munkavédelmi jogszabályi előírásnak soron kívül eleget tehet.
 • A rendelkezésünkre bocsátott munkavállalói névsor alapján elkészítjük a vállalkozás munkavédelmi nyilvántartását, így nyomon követhetővé válik, hogy ki és mikor részesült munkavédelmi oktatásban, illetve tervezhetővé válik a következő oktatás esedékessége a munkavédelem és tűzvédelem területén. 
 • Az oktatás megrendelhető magyar, angol nyelven.

A munkavédelmi ismeretek elsajátításának célja:

 • megismertetni a dolgozókkal a szakmájához tartozó lehetséges veszélyeket és a védekezés módját,
 • a munkát végző megismerje a munkavédelmi, biztonságtechnikai előírásokat, követelményeket,
 • ismerje meg a munkahelyére, munkakörére vonatkozó szabályokat, utasításokat

A munkavállaló csak a biztonságos munkavégzésre alkalmas állapotban, a munkavédelemre vonatkozó szabályok, utasítások megtartásával, a munkavédelmi oktatásnak megfelelően végezhet munkát.

A munkavédelmi oktatás formái:

Az előzetes oktatást a munkába állás előtt kell megtartani: itt figyelemmel kell lenni a munkahely, munkakör és a munkavégzés sajátosságaira. A munkavégzéshez szükséges elméleti és gyakorlati ismeretek, jártasság megszerzése a cél.

Az időszakos oktatás célja: a megszerzett tudás szinten megtartása. Valamint folyamatos munkavégzéshez szükséges tudásanyag átadása.

Rendkívüli oktatást: súlyos munkabalesetek vagy foglalkozási megbetegedés, rendkívüli események, súlyos üzemzavar után indokolt megtartani. Célja a figyelemfelkeltés és a tanulságok átadása, a feladatok meghatározása, amelyekkel megelőzhetik a balesetek, megbetegedés megismétlődését.

Cégünk legújabb szolgáltatása a Tűz-és munkavédelmi online oktatási rendszer, az ú.n. e-learning rendszer bevezetése, amely segítségével csupán egy elektronikus eszköz igénybevételével azonnal lebonyolíthatók a kötelező tűz-és munkavédelmi oktatások.

Kinek ajánljuk?

Elsősorban nagy létszámú irodai cégek, call centerek részére, akik szeretnék gyorsan, egyszerűen lebonyolítani a kötelező oktatásokat.

További információért kattintson az alábbi linkre és kérjen tőlünk ajánlatot!

speakers-414559_640

Országos lefedettség


Fire Box Kft.
2600 Vác, Avar utca 5.
+36 27/501-175
firebox@firebox.hu
©2016

Bisnode tanusitvany