Fire Box Kft.

Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem

Firebox / Egyéb / Tűzvédelmi oktatások
Tűzvédelmi oktatások

Tűzvédelmi oktatások

A hatályos előírások alapján minden munkavállalót tűzvédelmi és munkavédelmi oktatásban kell részesíteni.

A Fire Box Kft. elkészíti a megfelelő tűzvédelmi oktatási anyagot és oktatási tematikát amelyet a hagyományos nyomtatott formátum mellett igény esetén Microsoft Power Point formátumban is átadunk. Ennek köszönhetően tűzvédelmi előadás élvezhetőbbé, és érthetőbbé válik, hiszen lehetőség adódik a szöveges magyarázat mellé ábrák, diagramok bemutatására is, így az oktatott anyag emlékezetesebbé válik az oktatáson részt vevők számára.

Mindezek mellett a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelően a tűzvédelmi oktatást dokumentáljuk.

Az oktatott anyagból tesztlap összeállítását és értékelését is vállaljuk, így a munkáltató meggyőződhet arról, hogy az tűzvédelmi előadás anyagát a munkavállalók milyen mélységben sajátították el.

Az új felvételis munkavállalók részére nyilatkozatot készítünk, így a munkáltató az oktatásra vonatkozó jogszabályi előírásnak soron kívül eleget tehet.

A rendelkezésünkre bocsátott munkavállalói névsor alapján elkészítjük a vállalkozás nyilvántartását, így nyomon követhetővé válik, hogy ki és mikor részesült oktatásban a tűzvédelem témakörében, illetve tervezhetővé válik a következő tűzvédelmi oktatás esedékessége.

Országos lefedettség


Fire Box Kft.
2600 Vác, Avar utca 5.
+36 27/501-175
firebox@firebox.hu
©2016

Bisnode tanusitvany