Fire Box Kft.

Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem

Firebox / Hírek / 23 ÉVES A FIRE BOX KFT. !
23 ÉVES A FIRE BOX KFT. !

A Fire Box Kft. ez évben ünnepli alapításának 23. évfordulóját.

 Köszönjük partnereink, ügyfeleink, megbízóink bizalmát, amellyel az elmúlt 23 évben szerzett tapasztalattal mára már sikeres és megbízható szereplői lehetünk a tűz-munka és környezetvédelmi piacnak.

A Fire Box Kft. története 1997-ben kezdődött Vácott, és azóta is itt található cégünk székhelye.

A 23 év alatt ugyan elég sok fejlesztésen, beruházáson ment át a cég, de mára már elmondhatjuk, hogy a Magyarország egész területét fedi szolgáltatásaink bármelyike. Sok minden történt, de ami alapvetően meghatározza cégünk életét az két tulajdonság: a csapatmunka és a sokoldalúság. Ez a két dolog mozgatta az elmúlt 23 évben a társaságunkat és teszi ezt ma is.

Mindenki, aki részt vett az oktatásainkon, aki jelen volt a képzéseinken, aki látogatta a weboldalainkat, aki lájkolta a Facebook bejegyzéseinket, vagy aki együttműködő partnerként segítette a munkánkat az elmúlt 23 év során, hozzájárult ahhoz, hogy folyamatosan fejlődjünk, megújuljunk és ezáltal jobbak és eredményesebbek lehessünk.

A visszajelzések azt mutatják nekünk, hogy jó úton járunk, és segítenek úgy fejleszteni szolgáltatásunkat, hogy Önök elégedettek legyenek velünk.

Cégünk továbbra is azon lesz, hogy megszolgálja partnerei és ügyfelei bizalmát.

Köszönjük!

Üdvözlettel: a Fire Box Kft. csapata

Országos lefedettség


Fire Box Kft.
2600 Vác, Avar utca 5.
+36 27/501-175
firebox@firebox.hu
©2016

Bisnode tanusitvany