Fire Box Kft.

Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem

Firebox / Hírek / A cél továbbra is a megelőzés!
A cél továbbra is a megelőzés!

 

Részben feloldásra kerültek az elmúlt időszakban  -a járványügyi helyzetre való tekintettel- hozott korlátozó rendelkezések és a jó idő is megérkezett, így végre élvezhetjük a nyár adta kikapcsolódási lehetőségeket a szabadban is.

Ám ennek is megvannak a maga veszélyei! Nem szeretnénk senki kedvét szegni a szabadtéri sütögetést illetően, ám minden esetben legyünk nagyon óvatosak, körültekintőek!

A cél továbbra is a tűzesetek, illetve az otthoni balesetek megelőzése.

Hosszú évek alatt szerzett tapasztalataink alapján azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy mindig az adott körülményeket figyelembe véve végezzék az otthoni, kerti munkákat, és a szabadtéri programok során is vegyék tekintetbe az esetleges veszélyeket.

Ha legalább az alapvető tűzgyújtási és egyéb szabályokkal tisztában vagyunk, már rengeteget tettünk azért, hogy megelőzzük a bajt.

Szánjunk tehát néhány percet az előzetes tájékozódásra, ehhez nyújtanak segítséget például az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján található remek cikkek.

Szintén érdemes utánajárni az éppen aktuális tűzgyújtási tilalomnak, így elkerülhetjük az esetleges bírságot is.

Egészségünk, saját és mások testi épségének megóvása, valamint a balesetek, tűzesetek elkerülése a legfontosabb, ezért ne feledjük:

A cél továbbra is a megelőzés!

 

Országos lefedettség


Fire Box Kft.
2600 Vác, Avar utca 5.
+36 27/501-175
firebox@firebox.hu
©2016

Bisnode tanusitvany