Fire Box Kft.

Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem

Firebox / Hírek / Kirándulna a hétvégén? Még mindig tilos tüzet gyújtani!
Kirándulna a hétvégén? Még mindig tilos tüzet gyújtani!

 

Felhívjuk a túrázók figyelmét: továbbra is tűzgyújtási tilalom van érvényben az ország egész területén, vagyis még a kijelölt tűzrakó helyeken is tilos a tűzgyújtás valamint a közút és vasút menti fásításokban. A parlag- és gazégetés szintén tilos!

Az extrém hőségben ráadásul még fokozottabban kell odafigyelnünk, ugyanis augusztus 4-én 0,3 hektáron kapott lángra az avar a szentendrei Lajos-forráshoz vezető út melletti erdőben.

A száraz avaron ugyan nagyon gyorsan tud terjedni a tűz, a szakemberek gyors közbelépésének köszönhetően azonban sikerült megakadályozni a továbbterjedését. Az avartűz kiváltó oka egyelőre ismeretlen.

Tartós szárazság esetén, egy zivatar után akár már néhány órával ismét meg tud gyulladni a növényzet, sőt a kisebb eső sokszor el sem jut az erdő talajszintjére.

Fontos, hogy kirándulás vagy családi piknik tervezése előtt mindenki gondosan nézzen utána a tűzgyújtás lehetőségeinek és esetleges korlátozásainak!

Továbbá az égő cigarettát ne dobják el, mindig figyeljenek az eloltására. Aki a tűzvédelmi rendelkezéseket megszegi, erdővédelmi bírsággal sújthatják.

Az elrendelt tűzgyújtási tilalom visszavonásig érvényes.

További kérdés esetén keresse fel Cégünket:

http://www.firebox.hu/

Elérhetőségeink

Telefon: +36 27 /501-175, 
Fax: +36 27 /501-186
E-mail: firebox@firebox.hu

Fire Box Munka-, tűz- és környezetvédelem fényképe.

Országos lefedettség


Fire Box Kft.
2600 Vác, Avar utca 5.
+36 27/501-175
firebox@firebox.hu
©2016

Bisnode tanusitvany