Fire Box Kft.

Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem

Firebox / ISO 9001 minőségirányítási tanúsítvány
ISO 9001 minőségirányítási tanúsítvány

 ISO 9001 minőségirányítási tanúsítvány

A Fire Box Kft. vezetői elkötelezettek a minőségirányítási elvek hatékony, gyakorlati megvalósítása mellett, alapvetően fontos és meghatározó elemnek tekintik a cég szolgáltatásainak összes szakaszában és az alkalmazott tevékenységeinek a végrehajtásakor. A cég alkalmazottai minden elvárhatót megtesznek annak érdekében, hogy a Fire Box Kft. folyamatosan megfeleljen partnerei kívánalmainak, munkatársak igényeinek, valamint a társadalom elvárásainak. A vezetők gondoskodnak arról, hogy a minőségi célokat mérhető módon megfogalmazzák, azokhoz a szükséges erőforrásokat biztosítsák, illetve a célok megvalósulását rendszeresen ellenőrizzék. Törekednek a Fire Box Kft. folyamatos tökéletesítésére, az előforduló hibák megszüntetésére.

A Fire Box Kft. 2003 év óta rendelkezik ISO 9001-es minőségirányítási rendszer tanúsítvánnyal, amely elengedhetetlen feltétele ma már egy minőségi szolgáltatás biztosításához a munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi szakterületen. Ezt több száz elégedett partterünk egyöntetű véleménye is tanúsítja.

A tanúsítványunkat külső független fél a ÉMI-TÜV SÜD Kft akkreditált szervezete adta ki.

Mit jelent cégünk számunkra az ISO 9001 Minőségirányítási rendszer bevezetése és folyamatosan fejlesztett működtetése?

Az minőségirányítási rendszer irányelveket ad a minőséggel kapcsolatos folyamataink optimálisan tervezhető és hatékonyan kivitelezhető működtetéséhez, amelyben az ügyfelek és azok igényeinek a kielégítése áll a középpontban. Másrészt a dinamikus minőségirányítási rendszer fő feladata a vállalkozás minőségi működésének a folyamatos fejlesztése, amely figyelembe veszi a Fire Box Kft. speciális jellemzőit, a saját és külső felek követelményeit, a törvényi szabályozások változásait és a cég  fejlődési lehetőségeit is. Cégünk minden munkatársától megköveteli, hogy a  minőségirányítási rendszerben lefektetett minőségpolitikánkat megértse, a célok végrehajtásában közreműködjön.

Munkánk során nem csak a minőségre törekszünk, hanem a biztonságra is. Ezért rendelkezünk speciális szakmai követelményekre kifejlesztett tűzvédelmi, munkavédelmi és környezetvédelmi vállalkozások szakmai felelősségbiztosításával.

 

Országos lefedettség


Fire Box Kft.
2600 Vác, Avar utca 5.
+36 27/501-175
firebox@firebox.hu
©2016

Bisnode tanusitvany